top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoland Advies

NIEUWE WEBSITE VAN ROLAND ADVIES GAAT LIVE

Bijgewerkt op: 24 apr. 2019Na een aanloopperiode van een paar maanden, is de website van Roland Advies nu live.


Met behulp van Reclamebureau Explose heeft Roland Advies een frisse huisstijl gekregen en is een interactieve website gerealiseerd. Daarmee krijgt Roland Advies een vliegende start.


Roland Advies richt zich met name op strategisch advies voor (startende) ondernemers, met specifieke niche kennis van het ondernemen in de verzekeringsbranche.


Roland Advies is de start van haar onderneming goed begonnen en is reeds betrokken bij diverse opdrachten bij ondernemingen die bezig zijn met de toekomst van hun bedrijf.


Zo loopt er een opdracht bij een van de grote verzekeraars in Nederland, die middels de Lean Startup methode een innovatie aan het opzetten zijn, die van grote hulp kan zijn voor de adviseurs richting hun klanten.


Ook lopen er enkele opdrachten bij bestaande ondernemingen, die de hulp van Roland hebben in geroepen om hun groeidoelstellingen te realiseren.


Tot slot heeft Roland ook reeds een opdracht afgerond bij een ondernemer binnen de assurantiebranche, die wat hulp en advies heeft ontvangen omtrent de toekomst van zijn bedrijf.


Mocht u ook geinteresseerd zijn om een keer in gesprek te gaan met Roland, om te onderzoeken of er mogelijk toegevoegde waarde kan zijn bij het realiseren van de persoonlijke- of ondernemingsdoelen, neem dan telefonisch contact met Roland op (06-45657601) of per e-mail (roland@rolandadvies.nl).


De eerste stap in het proces is altijd een lunch op kosten van Roland Advies. Tijdens deze lunch gaan we onderzoeken of er een klik is en of Roland van toegevoegde waarde zou kunnen zijn.


Ik hoor graag van je.


Roland van Kemenade

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page